Nykyään sinkut eivät ravaa useinkaan kuppiloissa hankkimassa naisseuraa, sen sijaan treffiseuran hakeminen on mennyt yhä enemmän internettiin deittisivuille, sillä kumppanin löytäminen internetistä näyttäisi olevan selvästi käytännöllisempää. Seksiä etsivien määrä tuntuu olevan likimäärin yhtä suuri, kuin pitkäaikaista seurustelua metsästävien naimattomien pääluku. Tällainen markkinakehitys ei liene jäänyt vaille huomiota deittisivuilta, mitkä tuntuvat tuoneen kuluttajien saataville toistaan toimivampia deittisovelluksia seksiseuraa etsiville kävijöille. Koetko olevasi panoseuraa hakeva vapaa nuori? Kirjaudu välittömästi panoseuraan erikoistuneille deittisivuille.

Todennäköisesti eniten päänvaivaa tuottava tekijä lienee keksiä deittisivu, joka toteuttaa vaatimustason. Markkinoilla lienee todella paljon seksiä haluaville kohdennettuja palveluja ja lisää kehitetään jatkuvasti. Helpoin tapa saada menestystä seksin saamisessa verkosta on rekisteröityä tavattoman moneen deittisivustoon sekä haeskella samaan aikaan seksuaalista kanssakäymistä näistä jokaisesta. Harmillinen fakta näyttää olevan se, että äijät hakevat seksiä kyseessä olevista palveluista selkeästi tyttöjä yleisemmin, näinollen miesasiakkaita on monella kertaa liiallinen määrä suhteutettuna rekisteröityneisiin naisiin. Voi vaikuttaa himpun verran epäoikeudenmukaiselta, mutta yhä useammissa seuranhakupalveluissa käyttäminen naisille näyttäisi olevan ilmaista jolloinka vain mieskäyttäjät päätyvät makselemaan seuralaisen etsiskelystä. Tällä tavalla pyritään hankkimaan asiakkaiksi aina vain selvemmin naisjäseniä. Hintamallia käyttävillä deittisivuilla miesten ja naisten välinen suhdeluku näyttäisi olevan tasaisempi, näinollen vääryydeltä näyttävä hintamalli todellisuudessa työskentelee miesten eduksi. Jätkien on järkevää siis pulittaa rahaa sille, jotta palvelun sukupuolijakauma olisi näille mieluisa.

Huomioitava asia pillun hankkimisessa internetistä lienee se, että profiilikuva olisi mahdollisimman edustava. Laadukas kuten myös mairitteleva valokuva profiilisivulla saa panosuhdetta haikailevien naikkosten jakamattoman huomion ja ei varmastikaan jää ilman huomiointia. Koeta säilyttää myöskin fiksut käytöstavat. Myös netissä neidit pitävät arvossaan sivistynyttä käytöstä. Läpikäy esittelykirjoitus ennen levittämistä deittipalstalla, koska et taatusti yritä antaa sinusta tyhmää ensivaikutelmaa tekstivirheitä vilisevällä kuvauksella.

On Parasta pitää mielessä, että joka asia ei välttämättä olekaan siten, miltä vaikuttaa varsinkaan netissä. Turvallisuudesta on hyvä siis kantaa huolta. Mene paljastamaan henk. koht. tietoa itsestä vain ensimmäisen tapaamisen yhteydessä. Yleinen kahvila näyttäisi olevan kannattavin paikka ensitapaamiselle. Ethän mistään syystä järkkää ensideittiä tuntemattoman luokse, sillä se on aina melko järjetön idis halusit pillua seksiseuraa sitten kuinka kovasti hyvänsä. Kahvilat ja myöskin pubit tuntuvat olevan järkeviä mestoja ensitreffien järjestämiseen. Ehkäisyä ei saa missään nimessä laiminlyödä. Palstoilla bongaamallasi tytöllä on melko varmasti ollut useampia petikumppaneita ennen sinua. On todella järkevää käyttää kortsua seksuaalitautien torjumiseen.

Tässä lopuksi vielä hyvä neuvo panokaveria seuranhakupalstoilsta etsiskeleville miehille: Naimisissa olevat naisihmiset antavat seksiä omien havaintojen perusteella aika usein.